Újvári Rita
"igen széles körben tapasztaltam meg különbözo korú és sorsú emberek problémáit"
Újvári Rita
Mediátor
  • Koreográfus, táncmuvész diplomámmal, óvónoi végzettséggel, ezen munkakörökben, két fantasztikus kamaszlány anyjaként igen széles körben tapasztaltam meg különbözo korú és sorsú emberek problémáit.
Az oldal fejlesztés alatt!
Külső megújulás fontossága és szerepe a kapcsolatainkban.
2017. július 04.

  Marie Claire Fashion Days a hétvégén.

Külső megújulás fontossága és szerepe a kapcsolatainkban.
Divat , szépségápolás. Stílust válthatunk öltözetben, kipróbálhatunk új frizurát, sminket. Igazán lendületes motiváció , hogy újjá varázsoljuk külsőnket, ami egy kicsit a belső megújuláshoz is vezet. Üdeséget, egy kis izgalmat csempészhet kapcsolatunkba is, mert bizony néha el kell hagynunk a jól bevált rutint. 
Nemcsak az étkezésben szeretjük a változatosságot, hanem a párunkban is. Hogyan várjuk el a „csinos vagy drágám”mondat elhangzását,ha ugyanazt az otthonkát hordjuk mindig, vagy egyféle farmernadrágban járunk moziba és kirándulni. Sok embert ismerek akinek 10 éve változatlan a frizurája, mondván „ nekem ez áll jól.” És bár meghízott , de ugyanolyan feszes pólót visel , mint 20 évesen, csak most éppen kibuggyan a hája a bevágó nadrág derékrészére. Retardált látvány. Senkit sem akarok bántani,de fel kell ismernünk a változást a hibákat is, hogy korrigálni tudjuk azokat, hiszen van mód, az amúgy is divatba jött , bővebb fazonú ruhák viselésére, elegáns, finom anyagból. 
Jó ha van külön programunk ,de néha javasolt elkísérni párunkat egy focimeccsre, ahol láthatjuk számunkra ismeretlen viselkedését barátaikkal . Aztán persze magunkkal csábíthatjuk kedvesünket egy divatbemutatóra is. Biztos szívesebben jön, ha az erotikus részét hangsúlyozzuk, /a sejtelmesen áttetsző cicik látványát,/na meg az ingyen pezsgőzést . Jó ha látják nem vagyunk féltékenyek , és biztosak vagyunk nőiességünkben. Meggyőződhetünk , hogy a kivetítőn és a lapokban erősen retusált gyönyörű modellek így közelről , korántsem tökéletesek, akárcsak mi, többiek. Az emberek a hibáiktól lesznek egyediek , de legfőképpen szerethetőek, főként ha a mogorván felvonuló hölgyekkel szemben kedves mosolyunkat adományozzuk szerelmünknek.
Következő cikkemben a rutinfeladatokról, unalomról és ezek felszámolásáról szólok részletesebben.

Ujvári Rita

Kapcsolat

Telefon: (+36 20) 438-45-47


Fax: (+36 23) 451-656


E-mail cím: ritaujvari@gmail.com

Hírlevél

Név:
E-mail cím: